2 sidor

Två sidor skrivna, långt ifrån färdigt material. Den andre hälften har inte läst sidorna än. Men kanske är det en början. Något säger mig att de kommer att ändras mycket innan vi bestämmer att de är färdiga. Får nog vara lite nöjd ändå, för hur gör man. Något måste vara det första man skriver, det fina är att ingen på utsidan behöver läsa de första stapplande raderna. Frågorna är fortfarande många, hur börjar man, hur mycket bör man läsa in innan man skriver, är idén tillräckligt bra. Som de skeptiker vi är skulle den sista frågan vara ett problem, men vi är inga tvivlare. Så vi fortsätter helt enkelt att bara mangla på.

Jag förstår att ni hängivna läsare av denna blogg sitter på en del svar eller knappt kan bärga er i väntan på fortsättningen, hur kommer vi att gå vidare?

Har även pratat med en god vän om bloggens design, enligt honom inte optimal. Som alla vet är “appearance” allt, så vi får ta och se över den frågan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>