Framsteg

Bokskrivarprocessen börjar sakta men säkert att ta fart. Det arbete vi la ner under sommarens resa runt i Europa visade sig vara en riktigt bra grund, även om det blev ganska lite producerat i rent material. Upplägget för boken och en arbetstitel är i alla fall färdig. Men vi har däremot inte hunnit författa några faktiska texter, eftersom att det fortfarande finns en del kunskapsluckor att fylla i. Därför har vi nu monterat upp en whiteboardtavla som vi använder som mind-map och skriver ner en tidsplan.

Nu måste arslet lyftas ur vagnen och producera det första kapitlet. Det ska bli spännande att se vilka problem som dyker upp när boken tar form!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>