Tiden som flytt

Att det andra inlägget skulle dröja så här långt tid var inte meningen. Men nu kommer det ungefär ett halvår senare. Den egentliga introduktionen till den här bloggen hoppas nu över och vi går direkt på var vi ligger i bokmakarprocessen. Det kan sammanfattas ganska enkelt, en sammanställning av det arbete vi gjorde förra sommaren och en ordentlig planering ska göras omgående. Omgående är i våra kretsar ett något luddigt begrepp och därför blir jag tvungen att sätta lite press på oss, senast måndag ska sammanställning påbörjats och senast söndag samma vecka ska den preliminära planeringen var klar. Under tiden kommer vi publicera lite material som var tänkt att publiceras tidigare.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tiden som flytt

  1. Pingback: kevin

  2. Pingback: ted

  3. Pingback: claude

  4. Pingback: jesse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>